Szociális szolgáltatás
img

A szociális segítő szolgáltatásunk célja, hogy a napi kapcsolattartáson keresztül, a szociális szakma eszközeivel lehetővé tegyük a munkavégzést gátló tényezők korai kiszűrését és kezelését az ágazat, a rehabilitációs részleg és a foglalkozás-egészségügy, illetve az állami szociális ellátórendszer megfelelő intézményének bevonásával.
Humán szolgáltatásaink körébe tartozik a személyi segítés, információ szolgáltatás, tanácsadás. Egészségügyi, gondozási szolgáltatásaink: rendszeres foglalkozás-egészségügyi ellenőrzés, szakorvosi kontrollok, prevenciós, mentálhigiénés programok, gyógyászati, terápiás eszközök kölcsönzése, krízisterápia, munkaterápia.
A segítő szolgáltatásokat minden dolgozó igénybe veheti.
Segítő szolgáltatásokat a rehabilitációs részleg, a foglalkoztatás-egészségügyi részleg működteti, a rehabilitációs megbízott koordinálásával.
A segítő szolgáltatás megfelelő működése az ágazatokban működő rehabilitációs segítők, rehabilitációs munkatársak, a foglalkoztatás-egészségügyi részleg dolgozói és a rehabilitációs megbízott szakmai felkészültség által biztosított.
Egészségügyi, gondozási szolgáltatásaink: rendszeres foglalkozás-egészségügyi ellenőrzés, szakorvosi kontrollok, prevenciós, mentálhigiénés programok, gyógyászati, terápiás eszközök kölcsönzése, krízisterápia, munkaterápia.

A segítő szolgáltatásokat a rehabilitációs részleg és a foglalkozás-egészségügyi részleg működteti, igénybevételük a rekreációs, családi, kulturális és szabadidős programok és egyes klubok kivételével térítésmentes.
A segítő szolgáltatások megfelelő működése az ágazatokban működő rehabilitációs segítők, rehabilitációs munkatársak, a foglalkozás-egészségügyi részleg dolgozói és a rehabilitációs megbízott szakmai felkészültsége által biztosított.