Faipari ágazat

Faipari ágazat

Cím: 2510 Dorog, Hantken M. u. 3.
Telefon: 33 / 312-912
Fax: 33 / 312-912
Email: relabor@relabor.hu

Faipari ágazatunk 1993 óta működik. Kezdetben raklap,- és kissorozatú faipari termékek gyártására rendezkedett be.

1996-tól gyártunk különböző méretű, natúr, fiókos tároló dobozokat, irattartókat, illetve irattartó tálcákat. A termékeink nyír rétegelt falemezből, fogazott és ragasztott sarokkötéses technikával készülnek. 1997-re készült el a saját tulajdonban lévő faipari üzemünk 2200 m2-es területen, ami lehetővé tette, hogy újabb termékeket gyártsunk. Itt az irattartó, kettőtől a nyolcfiókos fogazott technológiával összeszerelt kisbútor gyártása is munkát biztosított. Ezeket a termékeket az IKEA áruházlánc részére szállítottuk.

A kibővült termékskála és a hozzárendelt heti darabszámok legyártásához növelni kellett az ágazat kapacitását ezért az esztergomi telephelyünk mellett a Fehérgyarmati üzemegységünk is bekapcsolódott a faipari termékek gyártásába.

Időközben a megrendeléseink egyik részét a Zeller termékek gyártása, másik részét a Linea Kft., Natura GmbH. megrendelései alkották.
Közben a Natura GmbH-val együttműködve kifejlesztése került a VARIO-BOX névre keresztelt modulrendszerű irodabútor család.
Az elmúlt években az angol piacon is értékesítjük a gyártástechnológiai rendszerünkbe illő termékeket.

Tevékenységi köreink:

 

 

• tárolódobozok, irattartók, tálcák készítése- natúr vagy pácolt kivitelben, rétegelt, ill. tömör faanyagból fogazott és ragasztott sarokkötéses technikával